Categorii

Oferte speciale

Nu există reduceri în acest moment

Contactați-ne

Telefon:0749169595

Apelați-ne
SN Deco - Decoratiuni Interioare

Buletin de știri

Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.mobila-rimini.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare. Va rugam sa cititi cu atentie aceste informatii inainte de a face o comanda, intrucat acest fapt implica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

S.C. SIEBENBURGISCHES NUGAT S.R.L. importator si distribuitor de mic mobilier isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ai acestor termeni si conditii, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Intregul continut al site-ului fuxtec.ro incluzand elemente de design si grafica web, imagini, este proprietatea S.C. SIEBENBURGISCHES NUGAT S.R.L.  si este protejat conform legii drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.mobila-rimini.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

S.C. SIEBENBURGISCHES NUGAT S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare, nefiind exclus ca in realitate sa existe mici diferente intre acestea si produsele reale. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta S.C. MOBILA RIMINI S.R.L. in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie solutionata pe cale amiabila pe cat posibil, sau in caz contrar, ne vom adresa instantelor judecatoresti competente din Romania.

S.C. SIEBENBURGISCHES NUGAT S.R.L.  isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun.

Preturile afişate pe site includ TVA.